Mesin Kekerapan Berkelajuan Tinggi Motor

Maklumat produk

Spindle Mesin Kekerapan Berkelajuan Berkelajuan Tinggi digunakan secara meluas dalam mesin CNC, pusat pemesinan, pusat pemprosesan acuan mesin, alat pemesinan, mesin kerja kayu, mesin sentrifugal, pemesinan gelas, pembuatan berus, membuat kunci dan industri lain.

Gelendong motor dicirikan oleh kebisingan yang rendah, getaran kecil, daya tork besar, dan operasi yang stabil, dengan mempercepatkan hingga 0.01-0.1 juta rpm dan kuasa sehingga 30kW.

Dengan peralatan pemesinan yang tepat, teknologi proses saintifik dan munasabah, kaedah ujian lanjutan, dan teknologi perhimpunan kelas fist, bersama-sama dengan galas bebola seramik berketepatan tinggi dan berkelajuan tinggi, syarikat itu telah membekalkan motosikal berkelajuan tinggi, Kelajuan spindle bermotor untuk proses penggerudian, penggilingan, pengisaran dan ukiran.


Adakah anda akan menjual spindle mesin kekerapan berkelajuan tinggi bermotor yang disesuaikan daripada salah satu pengeluar dan pembekal Jentera Elektrik yang terkemuka? Kemudian anda boleh segera menghubungi kilang kami.

Siasatan