Palsu Valve Meter Body Camshaft Flangebolt Forgings

Maklumat produk

Kami menghasilkan jenis badan yang palsu, badan-badan ini terutamanya digunakan untuk injap, meter dan peralatan lain.

Bandingkan dengan badan yang dilemparkan, kualiti badan meter injap palsu jauh lebih baik, badan palsu sesuai untuk injap tekanan tinggi. Secara umum, badan yang dilemparkan terdedah kepada kecacatan, seperti rongga penyusutan, sanga, tetapi badan yang palsu tidak akan mempunyai kecacatan ini, badan yang palsu itu mempunyai kesesakan yang sempurna di dalamnya.

Bahan injap meterai palsu: keluli tahan karat, keluli karbon, keluli aloi, 316L, 316, 304L, 304, 1.4301, 1.4404, 1.4418, 1.4432, 1.4462, 2205, F51, A105, F11, S355J2, Ck45 dan sebagainya.

Kami juga mempunyai kompetensi pemesinan, lukisan, pemasangan, jadi ia adalah baik untuk kami membekalkan badan palsu yang lengkap dengan mesin yang lengkap, CNC bertukar, digilir, digerudi, diulirkan, dicat, dipasang, dan lain-lain.

Di samping itu, kami boleh melakukan ujian tekanan di kilang kami, jadi itu tidak menjadi masalah bagi kami untuk membekalkan badan-badan palsu yang sempurna.

Adakah anda akan membuat bungkusan tersuai palsu Valve Meter Body Camshaft Flangebolt Forgings dari salah satu pengeluar Drop Forgings terkemuka dan pembekal? Kemudian anda boleh segera menghubungi kilang kami.

Siasatan