Pengampunan Gear

Pengampunan Gear

Selepas menandatangani kontrak pemalsuan gear dengan pelanggan dan mengeluarkan laporan material mengikut keperluan bahan lukisan, spesifikasi saiz dan keperluan lain, bahan mentah logam boleh dipotong menjadi billet yang munasabah. Billet dimasukkan ke dalam Relau panas, dan billet ...

Maklumat produk

Selepas menandatangani kontrak pemalsuan gear dengan pelanggan dan mengeluarkan laporan material mengikut keperluan bahan lukisan, spesifikasi saiz dan keperluan lain, bahan mentah logam boleh dipotong menjadi billet yang munasabah. Billet dimasukkan ke dalam Relau panas, dan billet dipanaskan dan dibakar merah. Selepas pemanasan, bentuk billet boleh diperbaiki. Proses pemalsafan dijalankan di bengkel pemalsafan. Pengendali memalakan mengawal mesin operasi, memalsuhkan tukul atau tekan untuk memajukan kosong yang dipanaskan ke dalam saiz yang munasabah. Kosong yang dilupakan hendaklah mempunyai elaun pemesinan. Terdapat pelbagai jenis kaedah penyejukan, seperti penyejukan Relau, penyejukan udara, anti penyejukan dan sebagainya. Mengamalkan kaedah penyejukan yang betul mengikut bahan dan keperluan.


Menjalankan pemeriksaan komprehensif ke atas pemalsuan gear selepas pemesinan kasar dan rawatan haba, dan pemeriksaan penampilan produk mematuhi keperluan saiz pada lukisan pelanggan. Menjalankan UT, MT, kekerasan, karburisasi dan ujian lain yang diperlukan oleh lukisan. Untuk memenuhi keperluan pelanggan, adalah perlu untuk menguji sifat-sifat mekanikal pemalsaran gear, terutamanya termasuk ujian hasil, ujian tegangan, ujian impak dan ujian logam.


Pemalsuan gear boleh dibuat dari pemalsuan mati tertutup, pemalsuan mati terbuka dan pemalsuan cincin bergolek lancar.


Secara umum, kaedah prduction mati tertutup yang sesuai untuk gear yang mempunyai kuantiti yang banyak dan beratnya lebih ringan daripada 1,000kg. Kaedah pengeluaran mati terbuka (pemalsuaian percuma) yang sesuai untuk gear dengan kelompok kecil dan pelbagai jisim. Cincin lancar melancarkan pengeluaran yang sesuai untuk gear cincin.


Kami mempunyai peralatan dan bengkel pemesinan sendiri untuk jenis pemalsaran gear, jadi kami juga boleh menyediakan perkhidmatan pra-pemesinan dan pemesinan CNC untuk pemalsaraan gear.


Adakah anda akan borong pengampunan gear yang disesuaikan dari salah satu pengeluar dan pembekal Drop Forgings terkemuka? Kemudian anda boleh segera membuat hubungan dengan kilang kami.
Hot Tags: gear memalsukan pembekal, pengilang, kilang, borong, disesuaikan

Siasatan

Anda mungkin juga berminat