Bahagian-bahagian Tempahan Khas Keluli Tahan Karat

Maklumat produk

Penempaan keluli tahan karat adalah salah satu produk utama kami. Kami mempunyai pengalaman panjang keluli tahan karat yang menghasilkan produk. Kami menggunakan dua jenis cara pengeluaran apabila memalsukan keluli tahan karat: mati terbuka palsu dan menutup mati palsu.

Kami bukan sahaja boleh didapati daripada keluli tahan karat biasa, seperti 316, 316L, 304, 304L, 1.4301, 1.4404, 1.4418, 1.4432, 1.4462, 2205, F51, tetapi juga boleh didapati daripada bahan-bahan yang dibuat pelanggan mengikut permintaan atau DIN, Piawaian ANSI, EN. Kami mempunyai rakan kongsi yang tepat untuk membekalkan kami semua jenis keluli tahan karat.

Terima kasih kepada teknik dan peralatan canggih kami, jadi kami mempunyai kompetensi penuh untuk menjalin produk kesukaran yang tinggi, seperti pemalsuan berdinding nipis, pemalsuan yang kompleks, pemalsuan berat.

Kecuali permukaan pemesinan, kami menembak meletup permukaan-permukaan lain, jadi permukaan keluli tahan karat yang terlupa dari kami sangat bagus.

Kami mempunyai pusat pemesinan CNC, mesin bubut CNC dan lain-lain peralatan pemesinan, jadi kami dapat membekalkan forgings keluli tahan karat yang siap.


Adakah anda akan borong keluli tahan karat yang disesuaikan khusus untuk memalsukan bahagian-bahagian dari salah satu pengeluar Drop Forgings terkemuka dan pembekal? Kemudian anda boleh segera menghubungi kilang kami.

Siasatan