Forgings Cincin Gear

Forgings Cincin Gear
Maklumat produk

Gear cincin tempa dengan permintaan berkualiti tinggi. Untuk bahan mentah, harus melakukan pengujian nisbah pengurangan, pengujian makro, pengujian mikro, analisis komposisi kimia. Untuk pemalsuan mentah selepas pra-mesin, harus melakukan ujian UT. Selepas pelindapkejutan haba dan pembajaan cincin pra-mesin, harus melakukan ujian kekerasan, ujian mekanikal dan analisis metalogografi.


Sebagai pembekal pakar cincin palsu dan bergulung lancar, kami menghasilkan banyak pemalsuan cincin gear untuk pelanggan gear kami. Cincin gear terutamanya digunakan dalam jenis kenderaan, seperti kereta, bas, trak, dan lain-lain.


Cincin-cincin gear yang diperbuat daripada penggelek berpintal, pra-mesin, rawatan haba dipadamkan dan terbentur, mesin CNC, gigi dipotong dan gigi keras. Bahan utama cincin gear adalah C45, 40Cr, 41Cr4, 42CrMo4, 34CrNiMo6.


Kami juga mempunyai kapasiti machinings, pra-pemesinan, pemesinan CNC, berpaling, pengilangan, penggerudian, pengisaran, threading, pemotongan gear, dll.


Pelanggan yang dibuat adalah perniagaan teras kami. Kebanggaan kami terutamanya dieksport ke negara-negara Eropah.12

34

Adakah anda akan membuat pemalsuan cincin gear grosir yang disesuaikan daripada salah satu pengeluar dan pembekal cincin palsu dan bergulung yang terkemuka? Kemudian anda boleh segera menghubungi kilang kami.
Siasatan