Pengampunan Cincin Bergolek

Pengampunan Cincin Bergolek

Peralatan utama termasuk akhbar hidraulik 6,000Ton, mesin rolling cincin jejarian CNC 7,500mm, mesin rolling jejari 2,500mm CNC dan peralatan sokongan lain. Dengan kapasiti pengeluaran tahunan 15,000 tan, ia boleh memproses ...

Maklumat produk

Peralatan utama termasuk akhbar hidraulik 6,000Ton, mesin rolling cincin jejarian CNC 7,500mm, mesin rolling jejari 2,500mm CNC dan peralatan sokongan lain.


Dengan kapasiti pengeluaran tahunan sebanyak 15,000 tan, ia boleh memproses flange diameter standard dan tidak standard, perlumbaan pengadun simen, hab roda jentera pembinaan dan semua jenis bahagian berbentuk khas yang diperbuat daripada keluli karbon, keluli aloi, keluli tahan karat, aluminium dan bahan-bahan lain dengan diameter luar kurang daripada 7,500 mm dan berat kosong tunggal kurang daripada 20,000 kg.


Kelebihan kami untuk memalsuhkan cincin bergolek:

1. Kita boleh membuat cincin dalaman berbentuk khas dan luaran bergolek.

2. Kita boleh membuat pemalsuaian cincin dilancarkan dengan bahan-bahan yang dibuat (khas) yang disesuaikan.


Rawatan haba, pra-pemesinan, pemesinan CNC (akhir) semuanya boleh didapati di syarikat kami.


Special-shape rolled ring forging


Special shape rolled ring from JINLUN Machine Ltd.




Adakah anda akan borong cincin disesuaikan rolled forgings dari salah satu pengeluar dan pembekal cincin terkemuka Forged dan dilancarkan? Kemudian anda boleh segera membuat hubungan dengan kilang kami.
Hot Tags: rolled cincin pemalsangan pembekal, pengeluar, kilang, borong, disesuaikan

Siasatan

You Might Also Like