Memalsuhkan Aci

Memalsuhkan Aci

JINLUN menggunakan proses pemalsafan percuma dan mati untuk menghasilkan semua jenis aci pemalsatan. Aci pemalsangan terbesar adalah kira-kira 60 tan. Aci pemalsuan yang dihasilkan oleh syarikat kami mempunyai kekasaran yang baik, struktur serat yang munasabah dan sedikit perubahan dalam hartanah antara pemalsuan selepas dilasihi ....

Maklumat produk

JINLUN menggunakan proses pemalsafan percuma dan mati untuk menghasilkan semua jenis aci pemalsatan. Aci pemalsangan terbesar adalah kira-kira 60 tan. Aci pemalsuan yang dihasilkan oleh syarikat kami mempunyai kekasaran yang baik, struktur serat yang munasabah dan sedikit perubahan dalam hartanah antara pemalsuan selepas dimaafkan.

 

Penyesuaian pembuatan aci pemalsuan: kehilangan rendah bahan mentah, sifat mekanikal terbaik, pelbagai berat badan yang luas, rintangan beban yang baik, pra-machining dan pemesinan CNC di bengkel kita sendiri.


Kawalan kualiti aci pemalsatan:


1. Mengawal dan mengesahkan bahan mentah:

Selepas bahan mentah tiba di kilang, bahan mentah hendaklah diperiksa semula, dan spesifikasi, dimensi, kualiti permukaan dan pengenalan (terutamanya bahan dan nombor haba) hendaklah diperiksa. Selepas lulus pemeriksaan, bahan mentah hendaklah dihantar ke jabatan-jabatan yang berkaitan untuk pemeriksaan bahan-bahan yang komprehensif dan laporan yang berkaitan hendaklah dikeluarkan.

 

2. Kawalan proses pengeluaran:

Pemeriksa hendaklah memeriksa setiap langkah proses, dan produk yang berkelayakan hendaklah dipindahkan ke perintah itu mengikut kad aliran yang dilampirkan yang ditandatangani oleh pemeriksa, dan produk yang tidak layak hendaklah dilaksanakan mengikut prosedur kawalan dokumen prosedur syarikat untuk produk yang tidak berkelayakan.

1). Melihat dan mengkosongkan: melihat dan mengkosongkan hendaklah dijalankan dengan ketat mengikut "senarai tugas kosong", dan rekod pemeriksaan hendaklah dibuat, dan gergaji kelompok hanya boleh dijalankan selepas lulus.

2). Pemanasan: produk bahan yang berbeza dan nombor haba tidak boleh dipanaskan dalam Relau yang sama.

3). Memalsukan: pengendali memalsukan mengikut lukisan, dan menggunakanometer inframerah untuk mengawal suhu pemalsuan semasa pemalsuan.

4). Rawatan haba: mengesahkan termocouple dan instrumen suhu secara berkala. Rawatan haba hendaklah dijalankan mengikut kadar pemanasan, suhu pemeliharaan haba, masa pemeliharaan haba dan parameter proses lain dan kaedah penyejukan yang dinyatakan dalam proses rawatan haba.

5). Pemesinan: proses mengikut lukisan, dan menjalankan pengeluaran besar-besaran selepas pemeriksaan pertama. Dalam proses pemprosesan, pemeriksa memeriksa dan mencuba produk yang diproses.

6). Pemeriksaan sebelum pembungkusan: pemeriksa sepenuh masa hendaklah memeriksa saiz, kualiti permukaan dan pengenalpastian produk mesin mengikut lukisan, dan kemudian retest produk untuk mencegah kekeliruan. Semak saiz, kualiti permukaan dan pengenalan, dan kemudian cuba semula produk untuk mengelakkan kekeliruan.


Hot Tags: memalsuhkan pembekal aci, pengeluar, kilang, borong, disesuaikan

Siasatan

You Might Also Like