Aci Turbin Angin

Maklumat produk

Aci Turbin Angin, Aci Utama Turbin, Aci Utama Turbin.

Bahan: Mengikut keperluan pelanggan, bahan utama adalah 42CrMo4 dan 34CrNiMo6.

Berat: Sehingga 50ton.

Panjang: Sehingga 6000mm.

Diameter: Sehingga 3000mm.

Keupayaan pengeluaran: 0.65MW hingga 12MW.

Proses pengeluaran utama: Pemesinan, pemesinan kasar, rawatan haba (Q + T), CNC selesai pemesinan, pensuisan, penggerudian, pengisaran, lukisan.

Standard: DIN, ASTM, ASEM, JIS, ISO, BS, API, EN.

Kelebihan: Pembuatan pelanggan, penempaan berat, pemesinan CNC berat, pukulan, penggerudian, penggilingan. Kami juga ada bahan istimewa yang memenuhi permintaan pelanggan, termasuk keluli tahan karat, dan lain-lain.

APA YANG MENANGKAN TURBINES DAN BAGAIMANA MEREKA MEREKA?


Angin adalah sumber tenaga boleh diperbaharui yang bersih, percuma, dan mudah diperolehi. Setiap hari di seluruh dunia, turbin angin menangkap kuasa angin dan mengubahnya menjadi elektrik. Semakin banyak turbin angin akan dipasang di seluruh dunia.


Turbin angin membolehkan kita memanfaatkan kuasa angin dan mengubahnya menjadi tenaga. Apabila angin bertiup, bilah turbin berputar mengikut arah jam, menangkap tenaga. Ini mencetuskan aci utama, disambungkan ke kotak gear di dalam nacelle, untuk berputar, aci utama adalah salah satu bahagian utama untuk turbin angin. Kotak gear menghantar tenaga itu kepada penjana, menukarnya kepada elektrik. Elektrik kemudian bergerak ke bawah menara ke pengubah, di mana paras voltan diselaraskan untuk dipadankan dengan grid.

风电主轴01.jpg

风电主轴02.jpg

风电主轴03.jpg

风电主轴04.jpg

风电主轴05.jpg

Adakah anda akan menyambungkan turbin angin turbin angin dari salah satu pengeluar dan pembekal Open Die Forgings yang terkemuka? Kemudian anda boleh segera menghubungi kilang kami.
Siasatan