Pemalsangan Injap

Pemalsangan Injap

Pemalsuan injap terutamanya sesuai untuk peralatan tekanan sederhana dan tinggi, sebagai contoh, injap petrokimia, injap nuklear, dan lain-lain. JINLUN adalah pengeluar pakar pemalsangan untuk injap. Ketepatan dilupakan (ditutup mati diampunkan) jenis badan injap, kerusi injap, batang injap dan bahagian lain untuk ...

Maklumat produk

JINLUN adalah pengeluar pakar pemalsangan untuk injap. Ketepatan memalsuhkan (ditutup mati diampunkan) jenis badan injap, kerusi injap, batang injap dan bahagian lain untuk injap.


Pemalsuan injap terutamanya sesuai untuk peralatan tekanan sederhana dan tinggi, sebagai contoh, injap petrokimia, injap nuklear, dan lain-lain.


Mengapa memilih JINLUN sebagai pembekal dan rakan kongsi anda untuk injap?


Syarikat ini menerima pakai CAD / CAM (Pro / E, cimit) / CAE (QFORM) dan perisian reka bentuk lain. Reka bentuk pemodelan pepejal dan memalakan reka bentuk simulasi menyediakan perkhidmatan penyelidikan, pembangunan dan pengeluaran yang lebih tepat pada masanya.


Syarikat ini mempunyai akhbar geseran yang besar sehingga 10,000 tan, kita boleh menutup mati memaafkan bahagian-bahagian berat sehingga 1,200kg / sekeping.


Syarikat ini mempunyai kapasiti menjalin jenis bahan, termasuk keluli karbon, keluli aloi, keluli tahan karat, aluminium dan coopers.


Syarikat ini juga mempunyai bengkel pemesinan sendiri, kami boleh menyediakan perkhidmatan giliran normal dan CNC, pengilangan, penggerudian, benang, pengisaran, dan sebagainya.


Syarikat sentiasa boleh mencari penyelesaian pemalsafan dan pemesinan yang betul untuk pelanggan.


Syarikat mengeksport produk di seluruh dunia sejak tahun 2002.


Syarikat memberi tumpuan kepada inovasi.


Kami menganggap setiap pelanggan sebagai rakan kongsi dan bakal pelabur kami.image


Hot Tags: injap memalakan pembekal, pengeluar, kilang, borong, disesuaikan

Siasatan

You Might Also Like