Analisis Struktur Pasaran Dan Cara Operasi Industri Forgings

Analisis Struktur Pasaran dan Operasi Industri Forgings

Analisis Struktur Pasaran dan Operasi Industri Forgings
Forgings merujuk kepada penggunaan peralatan Forgings dan kerja (acuan) dengan peranan ubah bentuk plastik kosong atau ingot, untuk mendapatkan saiz, bentuk dan kualiti tertentu kaedah pemprosesan Forgings. Forgings memproses untuk memastikan kesinambungan organisasi gentian logam, sehingga Forgings dari tisu berserabut dan Forgings membentuk garisan logam yang konsisten dan lengkap, untuk memastikan bahawa bahagian-bahagian itu mempunyai sifat mekanikal yang baik dan kehidupan perkhidmatan yang panjang. Oleh itu, Forgingss digunakan secara meluas dalam industri aeroangkasa, automotif, pembinaan kapal, jentera, senjata, peralatan petrokimia, industri kuasa dan logam.
Industri Forgings Moden di Eropah dan Amerika Syarikat dan negara-negara maju lain telah seratus tahun sejarah, teknologi Forgings maju dan teknologi Forgings telah menjadi Jerman, Amerika Syarikat, Jepun dan Rusia dan negara-negara lain monopoli. Industri Forgings China memulakan negara-negara maju lebih awal, kebanyakan produk Forgings percuma utama kebanyakannya bergantung pada import, tetapi dengan tahap pembangunan ekonomi, dan peluang pertukaran asing meningkat, teknologi Forgings China dan kemajuan teknologi berjalan dengan cepat, banyak produk telah dicapai penyetempatan, Sesetengah produk telah dieksport ke luar negara, dan boleh bersaing dengan produk sejenis di negara maju.
Pertama, analisis ukuran pasaran Forying
Dengan perkembangan ekonomi dan kemajuan industri perkilangan peralatan, industri pembuatan Forgings China mengusung masa pembangunan yang pesat. Menurut Pusat Penyelidikan Perindustrian Dunia Baru mengeluarkan "2017-2021 China Forgings industri penyelidikan khusus penyelidikan dan laporan analisis trend trend", 2011-2016 China Forgings pengeluaran dari 7,084,600 ton pada tahun 2011 menjadi 20.161.300 ton, Terutama pada tahun 2014, kadar pertumbuhan yang lebih besar .
Kedua, analisis pola pembangunan Forgings
Dari industri Forgings global, Jerman, Amerika Syarikat, Rusia dan Jepun, dalam teknologi Forgings, teknologi Forting dan peralatan Forgings berada di kedudukan utama dunia, monopoli jangka panjang pengeluaran Forways high-end berskala besar dunia. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, dengan China, India, Brazil dan negara-negara pembangunan ekonomi negara-negara membangun, peralatan industri Forgings dapat meningkatkan tahap kapasiti Forways yang mantap dengan mantap, di beberapa kawasan produk dan negara-negara maju untuk membentuk corak persaingan.
Selepas pembaharuan dan pembukaan, disebabkan oleh galakan dasar negara dan promosi permintaan pasaran, industri Forgings China telah berkembang pesat. Pada masa ini, peralatan industri Forgingss China telah berada di peringkat terkemuka di dunia, Kapasiti Forgings di barisan hadapan dunia, dalam bidang pemutus utama utama dan Forgings juga telah membuat kejayaan, beberapa produk telah memecahkan monopoli asing, tetapi industri Forgings China dalam bahan mentah, teknologi rawatan haba dan negara-negara maju Terdapat jurang tertentu, menyekat pembangunan selanjutnya industri Forgings China.
Pada masa ini, landskap persaingan keseluruhan industri China Forgings adalah: syarikat Forgings komprehensif milik negara mempunyai modal, peralatan dan kelebihan kakitangan, dan pengeluaran jangka panjang peralatan utama. Forgings in Forgings negara, pengalamannya sangat kaya dengan industri yang dominan kedudukan; Operasi fleksibel, untuk menyesuaikan diri dengan keupayaan pasaran, dalam beberapa segmen pasaran untuk membentuk kelebihan daya saing mereka sendiri yang unik.
Ketiga, analisis model perniagaan Forgings
Industri forgings disebabkan oleh ciri khas produknya, secara amnya untuk keping adat. Oleh itu, industri Forgings umumnya mengikut cara operasi "untuk menjual pengeluaran", oleh pelanggan mengikut keperluan sebenar mereka atau mengikut piawaian tertentu untuk "menyesuaikan" beberapa produk Forgings tertentu, dan dalam sesetengah tempoh masa bekalan. Industri Forgings merupakan satu lagi ciri-ciri operasi utama kelayakan akses. Banyak industri untuk kualiti produk Forgingss lebih tinggi, umumnya mempunyai piawaian akses industri tertentu, untuk meningkatkan dan melindungi kualiti produk Forgings perusahaan bekalan. Sebagai contoh, ke dalam produk pasaran peralatan tekanan EU mesti lulus pensijilan PED atau AD2000. Sesetengah pengeluar besar dalam industri, kerana penggunaan produk mewah, keperluan untuk pengesahan perusahaan pengeluaran, dan bahkan pengilang perusahaan produksi juga perlu diperakui.