Pemprosesan Flensa Lebih Rawan Kepada Masalah

Pemprosesan bebibir lebih mudah menghadapi masalah

Pemprosesan pengawal bebibir adalah suhu pemanasan bilet logam yang terlalu tinggi atau di zon pemanasan suhu tinggi untuk kekal terlalu lama, oksigen relau dan gas pengoksidaan lain menembusi jurang antara butiran logam, dan besi, sulfur, Karbon dan pengoksidaan lain, pembentukan kristal fusible co-kristal, pemusnahan hubungan antara bijirin, supaya bahan plastik menurun tajam. Untuk membakar logam yang serius, keluarkan kasar apabila cahaya melanda retak, tarik masa yang lama akan muncul di retak terbakar.

Tembaga itu retak di permukaan Flanges yang maju. Pemerhatian kuasa tinggi, tembaga kuning cahaya (atau penyelesaian pepejal tembaga) sepanjang pengedaran sempadan bijian. Apabila Flang kosong dipanaskan, seperti oksida tembaga sisa dalam relau, keluli teroksida dikurangkan kepada tembaga bebas pada suhu tinggi, dan atom keluli cair memanjang sepanjang sempadan butiran austenit, melemahkan hubungan antara butiran. Di samping itu, apabila jumlah tembaga dalam keluli lebih tinggi [> 2% (pecahan massa)], seperti pemanasan dalam suasana pengoksidaan, membentuk lapisan kaya tembaga di bawah oksida besi,

Tidak ada sempadan suhu yang ketat antara terlalu panas dan terlalu panas. Secara amnya untuk pengoksidaan bijirin dan ciri-ciri lebur untuk menentukan pembakaran. Untuk keluli karbon, apabila batas lebur lebur, pengoksidaan teruk mati (keluli berkelajuan tinggi, keluli Cr12, dan lain-lain) ke atas pembakaran, sempadan bijirin kerana mencairkan tulang ikan. Apabila aloi aluminium membakar segitiga lebur sempadan sempadan dan bola lebur semula dan sebagainya. Memalsukan selepas terbakar, selalunya tidak dapat diselamatkan, terpaksa dibatalkan.

Flasa yang penting adalah sambungan Flensa. Juga tergolong dalam leher dengan sepasang paip bebibir Flanges. Bahan adalah keluli karbon, keluli tahan karat, keluli aloi dan sebagainya. Dalam pelbagai piawaian domestik, dengan JIKA mewakili keseluruhan bebibir. Digunakan dalam paip tekanan tinggi. Proses pengeluaran untuk penempaan. Produk Flange keseluruhan, menggunakan 11 proses pemesinan ketepatan, permukaan licin dan lancar, boleh mengikut ASME standard AS, DIN standard Jerman, label EU, standard Jepun dan standard Cina untuk pengeluaran adat.

Dengan kimpalan punggung leher Flensa dan keseluruhan Flanges dikimpal menggunakan kimpalan, mempunyai leher panjang, bagaimana untuk melihat dari rupa saiz dan penggunaan perbezaan di antara leher dan Flanges Flanges Flanges itu Dari sudut penampilan, akhir tiub Flanges keseluruhan daripada kimpalan punggung Ketebalan tabung bebibir, keseluruhan diameter Flanges di samping PN1.6MPa, DN450 di atas selebihnya adalah sama dengan diameter nominal. Keseluruhan Flanges ketinggian leher adalah tinggi, ketebalan ketebalan dindingnya agak tebal, dengan piawaian rujukan Flensa dapat dilihat dengan jelas.

Dari sudut pandangan aplikasi, Flensa keseluruhan disambungkan dengan peranti Flensa, seperti Flensa pada injap, Flensa dan injap adalah keseluruhan, bukan melalui sambungan kimpalan. Keseluruhan Flanges yang digunakan dalam pembuatan peralatan, dalam reka bentuk paip hampir tidak digunakan. Dan kimpalan leher Flanges dan injap, pam dan peralatan lain untuk menyambung apabila digunakan, dikimpal kepada saluran paip, saiz antara muka ekor dan paip yang sama / kepingan diameter luar, ketebalan dinding, boleh terus dikimpal pada sambungan.