Aci Flange

Aci Flange

Aci flange adalah aci dengan bentuk flange di satu sisi atau kedua-dua belah pihak. Aci Flange terutamanya diperbuat daripada bar bulat yang kecewa atau mati lengkap dilupakan atau lengkap terbuka mati dilupakan. Pengeluaran yang mengganggu sesuai untuk aci flange dengan kuantiti yang lebih besar, seperti paksi setengah, jambatan ...

Maklumat produk

Aci flange adalah aci dengan bentuk flange di satu sisi atau kedua-dua belah pihak. Aci Flange terutamanya diperbuat daripada bar bulat yang kecewa atau mati lengkap dilupakan atau lengkap terbuka mati dilupakan. Pengeluaran yang mengganggu ini sesuai untuk aci flange dengan kuantiti yang lebih besar, seperti paksi setengah, aci jambatan untuk kenderaan. Pengeluaran dalang yang lengkap sesuai untuk aci flange kecil juga dengan kuantiti yang lebih besar, seperti bolt flange. Mati terbuka lengkap yang dilupakan (pemalsuaian percuma) sesuai untuk aci flange dengan kuantiti yang lebih kecil atau aci flange berat, seperti aci utama untuk turbin angin.


Cara pembuatan aci flange:

Memalakan +Pra-machining + rawatan haba + pemesinan CNC.


Kelebihan kita aci flange:

1. Kita sentiasa boleh memilih kaedah pengeluaran yang betul untuk aci flange yang berbeza.

2. Kita boleh membuat aci flange dalam keluli yang berbeza, termasuk jenis keluli karbon, keluli aloi, keluli tahan karat, keluli tahan karat dupleks mengikut permintaan pelanggan kami.

3. Kerja-kerja pemesinan pra-pemesinan dan CNC di bengkel kami sendiri.

4. Eksport di seluruh dunia, dibungkus dengan baik dalam kotak kayu.

5. Disesuaikan yang dibuat sentiasa boleh dipercepatkan.

6. Kapasiti pengeluaran yang besar dan harga yang berpatutan.


Flange Shaft from JINLUN Machine Ltd.Adakah anda akan memborong aci flange yang disesuaikan dari salah satu pengeluar dan pembekal Produk Mesin terkemuka? Kemudian anda boleh segera membuat hubungan dengan kilang kami.
Hot Tags: pembekal aci flange, pengeluar, kilang, borong, disesuaikan

Siasatan

Anda mungkin juga berminat