Pemalsawanan Pemesinan

Pemalsawanan Pemesinan

Pemalsangan machining adalah salah satu produk utama kami dari JINLUN Machining Forging Casting Ltd. Kebanyakannya daripada pemalsangan dari syarikat kami sentiasa dengan perkhidmatan pemesinan, sekurang-kurangnya perkhidmatan pra-pemesinan. Pemalsawanan pemesinan boleh dibuat dari mati tertutup yang dilam dengan alat pemalsu, buka mati diampunkan,...

Maklumat produk

Pemalsangan machining adalah salah satu produk utama kami dari JINLUN Machining Forging Casting Ltd. Kebanyakannya daripada pemalsangan dari syarikat kami sentiasa dengan perkhidmatan pemesinan, sekurang-kurangnya perkhidmatan pra-pemesinan.


Pemalsuan pemesinan boleh dibuat dari mati tertutup yang dilasihi dengan alat pemalsuan, mati terbuka dilas, cincin bergolek lancar dilentuh, kecewa dicas, panas dicap. Secara umum, kita boleh mesin semua jenis pemalsaran, dan saiz pemesinan forging dari 50mm hingga 5,000mm, berat pemesinan pemalsaan dari 0.5kg hingga 10,000kg.


Bahan-bahan pemalsuan pemesinan termasuk jenis keluli karbon, keluli aloi, keluli alat, keluli tahan karat, coppers, gangsa dan aluminium.


JINLUN Machining Forging Casting Ltd mempunyai kedai pemesinan sendiri, kami boleh menyediakan jenis pemesinan manual dan pemesinan CNC, termasuk jenis pemotongan, giliran, pengilangan, penggerudian, pengisaran, perkhidmatan benang.


Kami mengeksport pemalsuaian machining ke Eropah lebih daripada 10 tahun, pelanggan Eropah kami sentiasa berpuas hati dengan harga dan kualiti daripada kami.


Perlukan pemalsawanan pemesinan? Cuba daripada kami, kami sentiasa bersedia untuk membekalkan produk berkualiti dengan harga yang berpatutan.


image

Adakah anda akan memborong pemesinan yang disesuaikan dari salah satu pengeluar dan pembekal Produk Machined terkemuka? Kemudian anda boleh segera membuat hubungan dengan kilang kami.
Hot Tags: pemesinan pemalsawan pembekal, pengilang, kilang, borong, disesuaikan

Siasatan

You Might Also Like