Mengalu-alukan anda di dalam 14 China (Shanghai) maju Ekspo antarabangsa.

Ltd maju JINLUN yang Machining akan exhibite di China (Shanghai) maju Ekspo antarabangsa dari 01 ke 03 November 2018. Sepanjang pameran itu, JINLUN akan menunjukkan kepada anda produk forgings keluli tahan karat, aluminium forgings, melancarkan forgings, ketepatan forgings dan CNC machined bahagian. Kami akan, mengikut E7 D026, mesra mengalu-alukan anda mengunjungi pendirian kami.

Tarikh Lawatan: 01Stuntuk 03Rd2018 November (Khamis hingga Sabtu)

Alamat: Pusat Ekspo Antarabangsa baru shanghai. (No.2345 Longyang Road Shanghai)

Pendirian kami: D026 Dewan-E7.

 

Pengenalan Antarabangsa China maju Expo.

Ditubuhkan pada tahun 2005, "China (Shanghai) maju Pameran Antarabangsa" telah diadakan tiga belas kali berjaya, dengan pameran juga akan merangkumi forgings, palsu bebibir, cincin, pengkelasan bahan, peralatan Pengkelasan dan memalsukan aksesori, dll, dan menjadi salah satu yang paling profesional dan berwibawa pameran jenama dengan spesifikasi yang tinggi pada tahap yang tinggi melalui pembangunan. Ia bertindak balas terhadap dasar negara, penyokong perusahaan ke atas cara pengkelasan inovatif, cekap dan hijau dan menggalakkan Sains dan Kesihatan industri dan perkembangan harmoni dengan alam semula jadi dan masyarakat secara aktif.

Ke-14 pameran maju Antarabangsa China (Shanghai) akan diadakan di Shanghai New International Expo Centre pada Nov 1-3,2018 grandly. Ia akan menjemput domestik dan luar negeri pengeluar Pengkelasan dan gergasi bahan-bahan dan peralatan untuk mempamerkan produk-produk baru, teknik dan peralatan yang baru selaras dengan keperluan "pengantarabangsaan, professionalization dan tahap tinggi", oleh itu membantu pemimpin-pemimpin industri untuk mengetahui trend terkini global maju industri di dalam cara yang menyeluruh dan membina platform setempat Perolehan produk, bahan-bahan dan peralatan untuk pengunjung!

Sila Cari maklumat lanjut daripada pameran ini maju dariwww.csfe-Expo.com/en.

 

Pengenalan JINLUN Machining pengkelasan Ltd.

JINLUN adalah pembekal pakar keluli, keluli tahan karat dan aluminium yang maju produk, termasuk jenis cincin palsu dan diperkenalkan, tutup die forgings, percuma forgings serta CNC machining Perkhidmatan.

 

Pelanggan yang dibuat adalah perniagaan teras kami. Prouducts kami kebanyakannya mengeksport ke negara-negara Eropah.

 

Sila Cari maklumat lanjut daripada laman web kami:www.eamachine.com.

1.jpg