Selamat Tahun Baru 2019! Bengkel baru akan beroperasi pada tahun 2019.

Kami ingin semua rakan-rakan, pelanggan dan rakan kongsi perniagaan kami Tahun Baru Happy dan Sejahtera 2019! Terima kasih banyak untuk semua sokongan, pesanan daripada pelanggan kami, kerjasama yang baik dari pembekal dan kerja keras oleh pekerja kami. Terima kasih untuk semua!


Tahun 2018 adalah tahun yang mencabar bagi kami, tetapi kami masih mendapat kira-kira 35% peningkatan jualan dan kami telah membangunkan jualan kami di Jerman, Itali, Perancis, Switzerland, Finland.


Pada tahun 2018, kami menghadiri tiga pameran, satu pameran MIDEST di Paris Perancis, satu pameran CastForge di Stuttgart Jerman, yang lain adalah Pameran Forge di Shanghai China. Sekali lagi, kami berterima kasih kepada semua vistors untuk berjumpa dengan kami di tempat kami!


Tahun depan, bengkel baru akan memulakan operasi, jadi kami akan mengembangkan kapasiti pengeluaran. Kami berharap dapat meningkatkan perolehan 100% pada tahun 2019. Kami tidak sabar-sabar untuk menerima pelanggan baru, rakan perniagaan dan pelabur. Kami menganggap bekerjasama dengan rakan kongsi dengan pelbagai bentuk yang mungkin, termasuk usaha sama, usahasama, pemindahan hak saham, pengeluaran OEM, sebagai agen jualan produk anda di China, dan sebagainya.


JINLUN adalah pembekal pakar keluli, keluli tahan karat dan produk aluminium, termasuk jenis pemalsuan, cincin palsu dan digulung, tempaan mati yang hampir mati, bahagian mesin CNC.


Pelanggan yang dibuat adalah perniagaan teras kami. Kebanggaan kami terutamanya dieksport ke negara-negara Eropah. Kenalan baru sentiasa dialu-alukan!

 

Dengan Salam Sejahtera kami,

 

Li Xia (Pada masa yang sama Pengurusan)

 


Jinlun Machining Forging Manufacturing Co., Ltd.

 

Tel: +86 (0) 523 84208366

Faks: +86 (0) 523 84219168

Bergerak: +86 18852658858

Laman web: www.eamachine.com / www.jinlun-machine.com

E-mel: li.xia@jinlun-machine.com / jinlun@188.com

Skype: yangyi8899