JINLUN Machine Ltd sedang mencari Pelabur dan Rakan Kongsi Di Seluruh Dunia.

- Sep 21, 2020-

Mengapa kerjasama dengan JINLUN Machine Ltd?


Sebagai sebuah syarikat tempatan dari Bandar Jingjiang yang terletak sekitar 170km dari Shanghai. Syarikat kami meliputi kira-kira 18,000 meter persegi dan dengan 5,000 meter persegi bengkel, gudang dan pejabat. Kami mempunyai bangunan pejabat kami sendiri dengan 3 tingkat.


Pada masa ini, kami memberi tumpuan kepada kerja-kerja pemesinan pemalsuan, pemutus dan bahan-bahan lain, seperti bar bulat, bar persegi, paip, plat, dan lain-lain.


Kami mempunyai beberapa pelanggan dari Eropah, kami mengeksport ke seluruh dunia.Faedah jika anda bekerjasama dengan kami.


Kami fleksibel untuk jenis kerjasama dengan anda, anda boleh menjadi pelabur, atau kami boleh menemui syarikat Usahasama di China, atau kami boleh menjadi ejen jualan anda di China jika anda ingin menjual kepada China dan membangunkan pasaran China. Sudah tentu, kami juga boleh membekalkan jenis produk logam atau sebagai ejen pembelian anda di China, jika anda ingin menemui pejabat pembelian di China, kami boleh menyediakan pejabat kami dengan kos percuma.


Jika anda adalah rakan kongsi yang tepat untuk kami, kami boleh menyediakan bengkel, gudang, pejabat dan beberapa peralatan.


Selamat datang ke syarikat kami!image