JINLUN menerima arahan baru X20Cr13 die dekat forgings yang lebih besar.

Selepas dihantar sekitar 200 Tan X20Cr13 forgings die tertutup pada tahun 2018, pelanggan berpuas hati dengan kualiti dan perkhidmatan kami, kami menerima pesanan baru forgings die dekat X20Cr13 lebih besar tahun ini.


Berat pengkelasan die rapat ini terpulang kepada 150 kg/sekeping. Kami adalah satu-satunya sedikit daripada pengeluar yang boleh menutup die mengikat bahagian begitu besar dalam bahan X20Cr13 dari China. Bahan X20Cr13 adalah sejenis keluli tahan karat martensitic, ia adalah sama dengan ANSI420, bahan ini adalah sangat sukar bagi Pengkelasan dan ianya mudah retak bila maju. Terima kasih kepada kami terlebih dahulu maju peralatan dan penuh pengetahuan, pengalaman, kita sentiasa mengawal kualiti sangat baik, forgings dari kami yang sentiasa dipenuhi dengan pelanggan kami.


Tahun ini, sebuah bengkel yang baru akan mula operasi, jadi kami akan memperluaskan kapasiti pengeluaran. Kami berharap untuk meningkatkan perolehan 100% pada tahun 2019. Kami tidak sabar-sabar untuk menerima pelanggan baru, rakan niaga dan pelabur. Kami telah mempertimbangkan untuk bekerjasama dengan rakan-rakan dengan semua jenis bentuk mungkin, termasuk pemindahan hak milik, usahasama, saham, OEM productions, sebagai agen jualan produk anda di China, dan sebagainya.

 

Kira-kira JINLUN

JINLUN adalah pembekal pakar keluli, keluli tahan karat dan aluminium forgings dan pemesinan,Kami mempunyai laut pengkelasan produk gelang pengkelasan rapat die, pengkelasan percuma, pemesinan biasa, CNC machining, memotong, mengubah, kilang-kilang, penggerudian, Bebenang, mengisar, memasang, dan sebagainya. Kami mempunyai pelbagai jenis bahan-bahan yang diproses, termasuk keluli, keluli tahan karat, aluminium, kuprum, forgings, Bottle dan lain-lain, menurut pelanggan diperlukan.


Pelanggan yang dibuat adalah perniagaan teras kami. Prouducts kami kebanyakannya mengeksport ke negara-negara Eropah.

 

Dikeluarkan oleh:

JINLUN Machining pengkelasan pembuatan Co., Ltd.

Ke utara Pekan Xieqiao, bandar Jingjiang, Jiangsu Province, China

www.eamachine.com

 

Hubungi untuk editor:

Li Xia, pengurus besar

Tel: +86 (0) 523 84208366

Fax: +86 (0) 523 84219168

Tel. Bimbit: +86 18852658858

E-mel:Li.Xia@jinlun-Machine.com

Skype: yangyi8899