Perlukan Pemalsafan Mati Tertutup? Cuba Dari JINLUN Machining Forging Ltd.

- Nov 28, 2020-

Sebagai pembekal pakar pemalsuaian mati tertutup, pemalsu dari kami terutamanya mengeksport ke Eropah. Kebanyakannya memalamkan daripada kami juga dengan perkhidmatan pemesinan biasa dan pemesinan CNC.


Kita boleh menutup mati memalsukan jenis keluli karbon, keluli aloi, keluli tahan karat, keluli tahan karat dupleks, keluli tahan karat super, aluminium aloi. Pemalsuan mati tertutup terbesar dari kita boleh mencapai 1,000kg / sekeping.


Akhbar geseran yang terbesar dari kami adalah 12,000 tan, kita boleh menutup mati memaafkan bahagian-bahagian yang sangat besar dalam peralatan memalakan ini.


Bukan sahaja membekalkan pemalsuan mentah, kita juga boleh menyediakan perkhidmatan rawatan pemanasan dan pemesinan CNC, turning, pengilangan, penggerudian, threading, pengisaran, penggearan, penggearan, dan sebagainya.Mengenai JINLUN


JINLUN adalah pembekal pakar produk besi, keluli, tahan karat, tembaga dan aluminium, termasuk jenis

pemalsuan, pemalsuan mati tertutup, pemalsuan cincin bergolek lancar, pemalsuan mati terbuka, pemutus dan produk pemesinan CNC, dan lain-lain.


Dibuat yang disesuaikan adalah perniagaan teras kami. Kebanggaan kami terutamanya mengeksport ke negara-negara Eropah dan Timur Tengah.


Closed die forgings from JINLUN Machine Ltd. -

 

Dikeluarkan oleh:

JINLUN Machining Forging Manufacturing Co.,Ltd.

Bandar Jingjiang, Wilayah Jiangsu, China.

www.eamachine.com 

 

Hubungi editor:

Encik Xia Li, Pengurus Besar

Tel: +86 (0)523 84208366

Faks: +86 (0)523 84219168

Telefon Bimbit: +86 18852658858

E-mail:li.xia@jinlun-machine.com;jinlun@188.com