Perlu keluli, keluli tahan karat, tembaga dan aluminium produk? Cuba dari JINLUN!

Sebagai pengeluar yang pakar forgings dan pemesinan bahagian, kami juga membekalkan kepada keluli, keluli tahan karat, tembaga dan bahan aluminium, inculding Bar bulat, persegi Bar, plat, paip, dan sebagainya.


Bengkel baru akan memulakan operasi pada tahun ini, jadi kami akan memperluaskan pengeluaran dan stok kawasan. Kami berharap untuk meningkatkan perolehan 100% pada tahun 2019. Kami tidak sabar-sabar untuk mendapatkan pelanggan baru, rakan niaga dan pelabur. Kami telah mempertimbangkan untuk bekerjasama dengan rakan-rakan dengan segala macam bentuk-bentuk yang mungkin, termasuk pemindahan hak milik, usahasama, saham, pengeluaran OEM atau sebagai ejen jualan produk anda di China, dan sebagainya.


Kira-kira JINLUN

JINLUN adalah pembekal pakar keluli, keluli tahan karat, tembaga dan aluminium produk, termasuk jenis Bar, plat, paip, forgings, Bottle, pemesinan bahagian-bahagian, dan sebagainya.Kami mempunyai pelbagai jenis bahan-bahan yang diproses, termasuk keluli, keluli tahan karat, aluminium, kuprum, forgings, Bottle dan lain-lain, menurut pelanggan diperlukan.

Pelanggan yang dibuat adalah perniagaan teras kami. Prouducts kami kebanyakannya mengeksport ke negara-negara Eropah dan Timur Tengah.

 

Dikeluarkan oleh:

JINLUN Mesin perkilangan Co., Ltd.

Bandar Jingjiang, Jiangsu Province, China.

www.eamachine.com

 

Hubungi untuk editor:

Li Xia, pengurus besar

Tel: +86 (0) 523 84208366

Fax: +86 (0) 523 84219168

Tel. Bimbit: +86 18852658858

E-mel:Li.Xia@jinlun-Machine.com