Satu kontena yang dilekatkan dengan cincin dilancarkan lancar ke Jerman.

- Jul 16, 2020-

Setelah diperiksa oleh pihak ketiga yang bertanggungjawab kepada pelanggan kami, QC memeriksa ukuran satu persatu dan harta mekanik diperiksa, pelanggan Jerman kami sangat berpuas hati dengan kualiti dari kami. Kami menghantar satu gelang mesin yang dilancarkan dengan lancar ke pelabuhan Shanghai, cincin mesin ini akan dibawa ke pelabuhan Hamburg melalui laut.


Sebagai pembekal pakar penempaan cincin gulung yang lancar, penempaan dan pemesinan mati tertutup, kami selalu bersedia untuk menyediakan jenis pemalsuan dengan perkhidmatan pemesinan. Kita boleh menempa dan membuat mesin jenis keluli, keluli aloi, keluli tahan karat, aluminium, gangsa dan produk tembaga.


Kami mempunyai bengkel pemesinan sendiri, ini juga kelebihan kami, tidak hanya menyediakan pemalsuan mentah, tetapi juga dengan perkhidmatan pemesinan, putaran normal, putaran CNC, penggilingan, penggerudian, pemutaran, pengisaran, dll.


Kenalan baru sentiasa dialu-alukan!


imageMengenai JINLUN

JINLUN adalah pembekal pakar besi, keluli, keluli tahan karat, tembaga dan produk aluminium, termasuk jenisdari bahan mentah, batang, bar, piring, paip, bebibir, pemalsuan, pelekap cincin bergolek, penutup die tutup, terbukapemalsuan mati, tuangan dan produk pemesinan CNC, dll.


Custom made adalah perniagaan utama kami. Syarikat kami terutama mengeksport ke negara-negara Eropah dan Timur Tengah.

Dikeluarkan oleh:

JINLUN Machine Manufacturing Co., Ltd.

Bandar Jingjiang, Wilayah Jiangsu, China.

www.eamachine.com;www.jinlun-machine.com

Hubungi untuk penyunting:

Mr.Xia Li, Pengurus Besar

Tel: +86 (0) 523 84208366

Faks: +86 (0) 523 84219168

Mudah alih: +86 18852658858

E-mel:li.xia@jinlun-machine.com; jinlun@188.com