Salah satu kelebihan pemalsuan daripada JINLUN!

Menghadapi pasaran-pasaran yang berdaya saing yang ketat, bagaimana kita boleh menjadi terdepan, sekarang kita adalah pround untuk memperkenalkan salah satu daripada pemalsuan kelebihan kooperatif kami, teknologi penempaan baru ini menggantikan kaedah penempaan lama, menutup mati yang dipalsukan satu sisi atau dua sisi dalam sebuah bar , maju dengan cara ini akan menjimatkan banyak bahan mentah untuk pelanggan, dan mengurangkan beberapa kos pembuatan. Aci flange, aci cam, aci persegi, bolt yang lebih besar, rod penyangkut dari kami dipalsukan dengan cara ini.


JINLUN juga mempunyai peralatan pemesinan biasa dan CNC, termasuk jenis mesin bubut, mesin bubut CNC, mesin menggergaji, mesin penggilingan, mesin penggerudian, pusat pemesinan CNC, jadi kami mempunyai kecekapan pemesinan kepersisan muktamad, kami dapat membekalkan produk siap kepada para pelanggan kami .

 

Mengenai JINLUN


JINLUN adalah pembekal pakar keluli, keluli tahan karat, tembaga dan produk aluminium, termasuk jenis bar, bebibir, cincin, pemalsuan, bahagian pemesinan, dan sebagainya. Kami mempunyai pelbagai bahan yang diproses, termasuk keluli, keluli tahan karat, aluminium, tembaga, pemalsuan, coran dan lain-lain, mengikut keperluan pelanggan.


Pelanggan yang dibuat adalah perniagaan teras kami. Kebanggaan kami terutamanya dieksport ke negara-negara Eropah dan Timur Tengah.

 


Dikeluarkan oleh:

JINLUN Machining Forging Manufacturing Co., Ltd.

Jingjiang City, Jiangsu Province, China.

www.eamachine.com ; www.jinlun-machine.com

 

Hubungi untuk penyunting:

Mr.Xia Li, Pengurus Besar

Tel: +86 (0) 523 84208366

Faks: +86 (0) 523 84219168

Bergerak: +86 18852658858

E-mel: li.xia@jinlun-machine.com ; jinlun@188.com


1


2