Aci Kadan

Aci Kadan

Aci kadan dari JINLUN Machine Ltd terutamanya digunakan untuk jenis kenderaan, mesin pembinaan dan mesin perindustrian dan peralatan. Mengkhusus dalam pengeluaran pelbagai jenis aci kadbod / sejagat (aci penghantaran bersama sejagat, aci penghantaran sejagat), perindustrian ...

Maklumat produk

Aci kadan dari JINLUN Machine Ltd terutamanya digunakan untuk jenis kenderaan, mesin pembinaan dan mesin perindustrian dan peralatan.


Dengan mengkhusus dalam pengeluaran pelbagai jenis aci kadan / sejagat (aci penghantaran bersama sejagat, aci penghantaran sejagat), aci penghantaran perindustrian, gandingan universal (aci sejagat, gandingan bersama sejagat, sendi sejagat, gandingan silang sejagat, aci silang sejagat), gandingan gear dram, gandingan anjal, gandingan tegar, dan gandingan yang disesuaikan Produk ini digunakan secara meluas dalam kereta, jentera membuat kertas, jentera tekstil, keluli, jentera petrokimia, jentera mengangkat, kipas, pelabuhan dan kapal, lokomotif kereta api dan industri lain, kualiti yang sangat baik!


Daya teknikal yang kukuh, pengurusan yang ketat, pembentukan aci kadan/ sejagat, sistem penyelidikan pengeluaran dan pembangunan gandingan. Peralatan ini maju, termasuk lebih daripada 40 set peralatan utama untuk pengeluaran aci kad/penghantaran. Dari pemalsangan kosong, pemesinan ke kimpalan aci kadan / penghantaran dan ujian keseimbangan dinamik, cara pemeriksaan selesai, dan kapasiti pengeluaran tahunan pelbagai aci kadan / sejagat dan gandingan adalah 200,000 set.


Aci kadan adalah badan berputar dengan kelajuan tinggi dan kurang sokongan, jadi keseimbangan dinamiknya sangat penting. Secara umum, aci kadan syarikat kami perlu melalui ujian baki tindakan sebelum meninggalkan kilang, dan telah diselaraskan pada mesin baki.


Aci kadan/penghantaran sedang menjalani ujian di syarikat kami.


image


Adakah anda akan memborong aci kadan yang disesuaikan dari salah satu pengeluar dan pembekal Aci Penghantaran terkemuka? Kemudian anda boleh segera membuat hubungan dengan kilang kami.

Hot Tags: pembekal aci kadan, pengeluar, kilang, borong, disesuaikan

Siasatan

Anda mungkin juga berminat