Injap Forged

Injap Forged

Injap forged bermakna terutamanya bahan-bahan untuk injap menggunakan pemalsangan. Injap yang dilam biasanya digunakan dalam bidang rintangan tekanan tinggi. Pengenalan injap bola yang dilupakan: Ia adalah generasi baru injap bola bersambung tinggi, yang sesuai untuk saluran paip jarak jauh dan ...

Maklumat produk

Injap forged bermakna terutamanya bahan-bahan untuk injap menggunakan pemalsangan. Injap yang dilam biasanya digunakan dalam bidang rintangan tekanan tinggi.


Pengenalan injap bola yang dilampunkan:

Ia adalah generasi baru injap bola bersalin tinggi, yang sesuai untuk saluran paip jarak jauh dan saluran paip perindustrian umum. Kekuatan, keselamatan dan rintangan terhadap persekitaran yang keras dipertimbangkan khas dalam reka bentuk. Ia sesuai untuk semua jenis media yang menghakis dan tidak menghakis. Berbanding dengan injap bola terapung, apabila ia berfungsi, semua daya yang dihasilkan oleh tekanan cecair di hadapan injap pada bola disebarkan ke galas, dan bola tidak akan bergerak ke kerusi injap, jadi kerusi injap tidak akan menanggung terlalu banyak tekanan. Oleh itu, injap bola tetap mempunyai tork kecil, ubah bentuk kecil kerusi injap, prestasi pengedap stabil dan hayat perkhidmatan yang panjang, yang sesuai untuk tekanan tinggi dan majlis diameter besar. Spring maju pra pemasangan kerusi, dengan ciri-ciri mengetatkan diri, untuk mencapai pengedap huluan. Setiap injap mempunyai dua kerusi dan boleh dimeterai dalam setiap arah, jadi tidak ada sekatan aliran untuk pemasangan.


Data injap bola yang dilampunkan:

Model umum: q341h-16c / 25C q341y-16c / 25C q341f-16c / 25C

Diameter nominal: dn40-dn600

Tekanan nominal: 1.6mpa-20mpa, 150lb-1500lb

Medium terpakai: air, stim, minyak, perkara zarah, dll.

Suhu terpakai: - 20 °C - 540 °C; piawaian pembuatan: GB / T 12237-1989; API 608

Standard ujian: GB / T 13827-1992; API 598

Sambungan flange: JB / T 79.1-1994; ASME / ANSI B 16.5

Panjang struktur: GB / T 12221-1989; API 598

Sambungan flange: JB / T 79.1-1994; ASME / ANSI B 16.5

Panjang struktur: GB / T 12221-1989; ASME / ANSI B 16.10


Ciri injap bola yang dilasihon:

1. Penentangan terhadap retak tekanan sulfide: bahan-bahan medium hubungan injap adalah selaras dengan Persatuan Jurutera kakisan Amerika nace0 2. Menggunakan polimer atau logam sebagai bahan pengedap, ia mempunyai prestasi pengedap yang sangat baik di bawah suhu tinggi dan keadaan tekanan tinggi.

2. Menetapkan kotak pembungkusan untuk mengelakkan batang injap terbang kerana tekanan yang tidak normal meningkat di dalam ruang dalam injap, menambah struktur pengedap terbalik untuk memastikan keselamatan injap.

3. Kotak pemboncangan ditetapkan untuk mengelakkan injap berpunca daripada terbang keluar kerana tekanan yang tidak normal meningkat di dalam kebuk dalam injap. Struktur pengedap terbalik ditambah untuk memastikan keselamatan injap.

4. Ia digunakan secara meluas dalam industri kimia, penapisan minyak, minyak dan gas, gas asli, keluli dan saluran paip sederhana yang lain.

 

Struktur dan ciri-ciri produk:

 

Injap bola palsu tekanan tinggi adalah sejenis injap bola dengan struktur segar, teknologi canggih dan prestasi yang boleh dipercayai yang digunakan dalam saluran paip tekanan tinggi, yang sesuai untuk pengangkutan air, stim, minyak dan pelbagai gas menghakis, cecair dan saluran paip media lain, tangki penyimpanan, tangki penyimpanan, dan lain-lain Perhimpunan Terbuka dan tutup hendaklah dibuat pada peralatan kapal. Ciri-cirinya ialah:

 

1. Injap adalah reka bentuk saluran penuh dengan rintangan cecair kecil.

 

2. Injap mengamalkan tiga struktur badan, yang mudah untuk pembongkaran, penyelenggaraan dan penggantian di lokasi.

 

3. Ia mempunyai struktur kalis api, yang boleh memastikan kebolehpercayaan pengedap dalam kes kebakaran yang tidak dijangka, dan permukaan pengedap tidak mudah dibasuh oleh sederhana.

 

4. Reka bentuk struktur batang injap dan pembungkusan yang dipasang bawah untuk mengelakkan injap berpunca daripada jatuh dan menjimatkan ruang pemasangan.


Hot Tags: pembekal injap, pengeluar, kilang, borong, disesuaikan

Siasatan

You Might Also Like